Frivillig sportsmassør Bestseller city halvmarathon

Frivillig sportsmassør til Bestseller City Halvmarathon 2019

Sportsmassage til 15 seje løbere på 3 timer

Jeg har ofte været afsted som frivillig “offical” til marathonløb i forbindelse med min basketklub AUS basket for at tjene penge til klubben. Idag var jeg afsted som frivillig sportmassør til Bestseller Aarhus City Marathon, og det bliver bestemt ikke sidste gang! 

Vi var en håndfuld selvstændige massører og kropsterapeuter afsted, og løberne stod i kø for at komme til. Personligt fik jeg givet ben massage til 15 personer på kun tre timer. Så selvom jeg gerne ville have gået mere i dybden, så håber jeg at det har hjulpet 🙂 Løberne var i hvertfald super glade og taknemmelige. 

Sportsmassør til halvmarathon

Er løb en sport for individualister?

Jeg har altid dyrket meget sport, både holdsport og enkeltmandssport, og jeg har nok altid kategoriseret løb som sidstenævnte. Men faktisk kunne det ikke være længere fra sandheden, og hvor dumt det end lyder, så gik det først rigtigt op for mig idag. 
Der findes mange løbeklubber, som tager afsted til marathon, hvor de støtter og hepper på hinanden, eksempelvis var RUNAAR og Team Tvilling  afsted idag. Team tvilling er en forening, der ” via en idrætsmæssig ramme skaber inklusion for både løbere og handiathleter”. At skabe mulighederne for, at personer med et handicap kan dyrke motion på ligevilkår med andre illustrerer den ultimative holdånd, og den kunne mange andre sportsgrene lære noget af.  

Derudover kræver det vildt mange frivilligekræfter at få så stort et event som #BACH19 til at fungere. At så mange mennesker er friske på at gøre en frivilligindsats for, at løberne får en god dag, kan også betegnes som team-spirit. Så nej, jeg synes ikke at man kan kalde løb for en enkeltmandssport. Her er holdånd, støtte og gejst – Derfor glæder jeg mig også til at være frivillig til et løb igen 🙂

Næste gang du kan finde mig som frivillig er på “Ferie Camp” hos landsforeningen for Væresteder til juli. I mellemtiden kan du som altid bestille tid hos Körperli hver tirsdag og onsdag 🙂  

Bedste hilsner
Nickie Bartens

Get in touch

Adresse

Rosensgade 24, 3.sal
8000 Aarhus 

Kontakt

Tlf: + 45 22 99 72 37

Email : kontakt@korperli.dk

Åbningstider

TIRSDAG og hveranden ONSDAG

MØD Körperli her