Frivillig massør til Landsforeningen af Væresteders Ferie Camp 2019

Frivillig massør til Landsforeningen af Væresteders Ferie Camp

I mandags, for syvende gang, lød startskuddet for ferie og fede stunder. I dagene mellem d. 8-14 juli 2019 vil over 1700 deltagere fra hele landet, der ellers ikke bare sådan lige kan tage på ferie, nemlig kunne boltre sig i sport, musik og fede stunder med hinanden.

Frivillig massør til Landsforeningen af Væresteders Ferie Camp 2019
Photocredit jul. 2019: (LVS), Sebastian Løndal
Photocredit jul. 2019: (LVS), Sebastian Løndal

Landsforeningen af Væresteder (LVS) består af 130 væresteder og 70 idrætssociale foreninger samt boformer fordelt over hele landet. Herigennem har de kontakt til mere end 23.000 socialt udsatte borgere, og kan opnå god indsigt i socialt udsattes liv og vilkår. Det offentlige system kan have svært ved at nå ind til og hjælpe disse borgere på bedste vis. Her har LVS en indsigt og handlekraft der kan påvirke den øvrige befolkning og beslutningstagere, ud fra deres grundlæggende antagelse om at forandring er mulig. Prioritering af socialt arbejde betaler sig. Det er vigtigt at være fortaler for den gode historie – også for socialt udsatte.

En fantastisk oplevelse som frivillig massør

LVS’ arbejde kommer til udtryk på flere forskellige måder, og du kan læse mere om deres indsatser her. Et af dem er b.la. Ferie Campen, hvor deltagerene får en enestående oplevelse med deres familier og hinanden. Campen åbnede mandag, og i tirsdags gik udflugten til Djurs sommerland og Udsatte Legene  blev skudt i gang samme aften. Den efterfølgende dag havde jeg glædet mig specielt til – jeg havde nemlig meldt mig som frivillig massør. I et team af 6 virkelig dygtige og helt igennem skønne behandlere, masserede vi nogle af de ovenud taknemmelige feriegæster. Kl. 10 gik vi i gang, og nogle havde endda taget deres madras ud foran massageteltet kl. 7.30 for at være sikker på at få en tid. Desværre havde vi ikke hænder nok til at kunne massere alle som ønskede eller havde behov for det. Dertil kan jeg kun opfordre andre massører til at melde sig som frivillig næste år. At stille sig op som frivillig massør, kan virkelig gøre en stor forskel for deltagerne på Ferie Campen. At kunne tilbyde massage til deltagerne, havde en kæmpe stor betydning og det udløste nogle dejlige inderlige kram. Deres taknemmelighed er helt ovenud prisværdig.

Frivillig massør til Landsforeningen af Væresteders Ferie Camp 2019
Photocredit jul. 2019: (LVS), Sebastian Løndal
Frivillig massør til Landsforeningen af Væresteders Ferie Camp
Photocredit jul. 2019: (LVS), Sebastian Løndal

Mennesker i hver sin unikke udgave af sig selv

Jeg tog udgangspunkt i den fysiurgiske massage, men da vi alle har vores historie og vilkår i livet, så er én behandling heller ikke ens. Det er så berigende at møde mennesker i hver sin unikke udgave af sig selv, og jeg bliver helt høj af at tage fat, der hvor jeg kan bidrage med mine kompetencer. Skulle der hos dig være et behov for en massage, så skal du være velkommen til at tage et kig på mine behandlinger her.

Jeg ELSKER mit arbejde og sikke en oplevelse jeg vil huske lige indtil næste år, hvor jeg hjertens gerne deltager igen!

Nickie Bartens, Massør og Kropsterapeut

Get in touch

Adresse

Rosensgade 24, 3.sal
8000 Aarhus 

Kontakt

Tlf: + 45 22 99 72 37

Email : kontakt@korperli.dk

Åbningstider

TIRSDAG og hveranden ONSDAG

MØD Körperli her