PRISER

Studierabat

- SIGNATUR BEHANDLINGER -

Udbyttet af et behandlingsforløb er bestemt værd at overveje. 

Antallet af minutter repræsenterer den EFFEKTIVE behandlingstid, hvor du ligger på briksen, bliver behandlet og får massage.

- FRIHED -

Fokusbehandling

45 min. 495 kr.
90 min. 875 kr.

Med denne behandling fokuserer vi på et specifikt område på din krop. Denne behandling anbefales derfor til dig, der har en konkret problemstilling, som der skal arbejdes i dybden med at få løst. Dette kan eksempelvis være smerter i lænd, nakke, skuldre eller hovedpine.

 

- FULDKOMMENHED -

Helkropsmassage

45 min. 495 kr.
90 min. 875 kr.

Ved denne behandling anvendes et pulserende sammenhængende flow af lange dybdegående strøg, hvor hele kroppen inddrages for at styrke kroppens samhørighed. Behandlingen anbefales til dig,  hvor kropslige spændninger i højere grad skyldes psykiske aspekter, og kroppen og sindet har brug for ro og fornyet energi.

 

- BEVÆGELIGHED -

Sportsmassage

45 min. 495 kr.
90 min. 875 kr.

Behandlingen er en dynamisk og dybdegående fysiurgisk massage, der stimulerer blod- og lymfekredsløbet og smidiggør ømme samt spændte muskler. Denne behandling anbefales derfor til dig med en aktiv livsstil, som ønsker at forebygge skader og fremme restitutionen. 

 

 

- SPECIELLE BEHANDLINGER -

Antallet af minutter repræsenterer den EFFEKTIVE behandlingstid, hvor du ligger på briksen, bliver behandlet og får massage.

- TAKNEMMELIGHED -

Wellnessmassage

60 min. 625 kr.

Lange sammenhængende massagestrøg, som omfatter kroppens for- og bagside. Massagen kombineres med hotstone, hvor varmen fra stenene vil omkranse dig som en dyne og trænge blødt ned igennem huden. Velværet inkluderer en  afbalancerende ansigtsmaske bestående af næringsrig ler og hele herlighedenn afsluttes med en befriende ansigtsmassage.

- FESTLIGHED -

Gruppe events

Har I et arrangement hvor en professionel massør og krosterapeut ville passe godt ind Jeg kommer gerne ud til f.eks. retreats, sammenkomster, firmaudflugter, alternative fødselsdage og polterabender. For små grupper er der mulighed for at lave behandlinger i klinikken specielt sammensat til jer. Tag endelig kontakt og kom med jeres forespørgsel, så laver vi sammen et godt tilbud.

- GAVEKORT -

Til den fantastiske

Kærlighed er for alle og kan udtrykkes på mange måder. En måde kan være at glæde med et gavekort til en professionel, afspændende og afbalancerende behandling her hos Körperli massage og kropsterapi. For køb af gavekort, vælg da en specifik behandling eller det beløb du gerne vil glæde med, og skriv en mail til kontakt@korperli.dk

 

ADRESSE

Rosensgade 24, 3. sal. 
8000 Aarhus C

© Körperli 2019 | CVR: 37079294 

KONTAKT

  ✆ 22997237

  ✉ Kontakt@korperli.dk