Privatlivspolitik

Oplysning vedr. personfølsomme oplysninger.

 

Ved booking af en behandling hos Körperli massage og kropsterapi accepterer du og giver samtykke til at Körperli registrerer og opbevarer personfølsomme oplysninger om dig.

 

Vigtigt at du her læser og accepterer nedenstående betingelser, da du godkender betingelserne når du booker en behandling hos Körperli massage og kropsterapi og hermed også giver samtykke til at registrere personfølsomme oplysninger til journalføring samt opbevaring af journal.

 

 • Dine oplysninger, samt informationer om hvilke ydelser du har booket gemmes i 5 år fra udgangen af det indeværende regnskabsår.
 • Jf. Bogføringsloven § 10. Herefter slettes oplysningerne.
 • Jf. persondataloven har du ret til at gøre indsigelse mod registrering samt opbevarelse.
 • Du har retten til at få indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig.
 • Du har til enhver tid ret til at bede om at få dine oplysninger slettet eller anonymiseret. Henvendelser herom bedes rettes til kontakt@korperli.dk
 • Lov om behandling af personoplysninger, læs den fulde tekst her.

 

Samtykkeerklæring

Jeg er bekendt med at jeg ved godkendelse af en booking giver mit samtykke til at Körperli massage og kropsterapi har indhentet mine personlige oplysninger via online booking, telefonisk eller skriftligt på mail og at disse oplysninger er registreret samt opbevares i det elektroniske bookingsystem tilknyttet Körperli massage og kropsterapi.

 

Samtidigt bekræfter jeg at være informeret skrifteligt om at…

 • være med til hvilket formål mine personfølsomme oplysninger journalføres og opbevares.
 • jeg har retten til at få indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om mig
 • samtykkeerklæringen kan tilbagekaldes, således at mine personfølsomme oplysninger slettes eller anonymiseres. 
 • samtykkerklæringen frivilligt er afgivet, og at den kun derfor er gældende
 • registrering og opbevaring af mine personfølsomme oplysninger ved booking af ydelser gemmes i 5 år fra udgangen af det indeværende regnskabsår
 • mine personfølsomme oplysninger anvendes af behandleren i forbindelse med det min henvendelse vedrører

 

Registrering og opbevaring af personfølsomme data ved booking

Indsamling af identifikation af den enkelte klient:

 • Navn
 • Adresse
 • Fødselsdato (ikke fuldt CPR-nr.)

Indsamling af kontaktoplysninger til den enkelte klient:  

 • Email (anvendes desuden ved forudgående accept til nyhedsbrevet)
 • Telefonnr. 

 

Registrering og opbevaring af personfølsomme data til journalføring

Indsamling af personlige informationer for det optimale behandlingsforløb:

 • Klientens navn, fødselsdato, adresse, tlf., email,
 • Klientens erhverv
 • Klientens sportslige udfoldelser
 • Klientens helbred relateret til dennes situation iht. behandlingsforløbet
 • Klientens tidligere behandlingsforløb og sundhedsmæssige problematikker
 • Klientens anamnese
 • Klientens nuværende behandlingsforløb , effekt og andre reaktioner m.m.

 

Omgang med dine personfølsomme oplysninger

 • Dine personlige oplysninger er omfattet tavshedspligt, opbevares fortroligt og benyttes udelukkende i forbindelse med det din henvendelse berører.
 • Oplysningerne sælges ikke til tredjeparter.
 • Oplysningerne videregives og benyttes i forbindelse med vores online bookingsystem onlinebooq, for at kunne skabe overblik og tilrettelægge alle behandlinger, samt for at kunne tilbyde online tidsbestilling.
 • Vores regnskabsprogram Dinero, for at kunne føre regnskab for virksomheden Körperli.

 

Databehandleraftale for opbevaring af data

 • Indgået databehandleraftale med booking/journalføring systemet Onlinebookq
 • Indgået databehandleraftale med regnskabsprogrammet Dinero

OM KÖRPERLI

Jeg har altid haft interesse for menneskets kropslighed. Jeg fascineres af vores ligheder og forskelligheder, samt vores oplevelse af den ydre og indre påvirkning af vor kroppe. Med massagen og kropsterapien vil jeg derfor gerne hjælpe dig på vej til kropslig balance. Jeg efterstræber at være normkritisk tænkende og arbejder dermed også i mit virke med at skabe et tryggere rum for personer der bryder med normer for køn, krop og seksualitet.

Nickie Bartens, Massør & Kropsterapeut

Mit navn er Nickie Bartens og jeg er indehaver af Körperli massage og kropsterapi, som er en del af behandlerfællesskabet Rosensgade 24 i Århus C. Den primære behandlingsform hos Körperli er den klassiske fysiurgiske massage, men alt efter dit behov og din situationen kombinerer jeg mine behandlinger med teknikker fra kropsterapiens værktøjskasse.

En sund krop, er en krop i balance. Og en krop i balance, er hvor du trives. Altid har jeg haft interesse for menneskers kropslighed. Jeg fascineres af vores ligheder og forskelligheder, samt vores oplevelse af den ydre og indre påvirkning af vor kroppe. I det hele taget anskuer jeg mennesket, dennes krop og sind som ét hele. Med massagen og kropsterapien vil jeg derfor gerne hjælpe dig på vej til kropslig balance.

- MIN BAGGRUND -

Jeg er uddannet idrætspædagog fra 2013 og fysiurgisk massør siden 2015.

Med en stigende interesse for alternativ behandling, er jeg også medlem af ’brancheforeningen for fysiurgisk massage’ , hvor jeg ved udgangen af 2019 er ved at opkvalificere mig til ‘registreret alternativ behandler’ (RAB-godkendt) massør.

 

Uddannelsens  praktisk orienterede indhold: 

 • Behandling af (bækken, ben fødder) (nakke, skulder arm) (ryg og korsben) – gennemført
 • Bindevævsmassage (cupping) – gennemført
 • Triggerpunkts terapi – gennemført
 • Kranio Sakral Terapi 1+2 – gennemført
 • Zoneterapi
 • Øreakupunktur
 • Babyterapi

 

Læs mere om kropsterapeutuddannelsen her.

Det er i min interesse at yde en målrettet og professionel behandling. Kontakt mig derfor gerne for evt. afklarende spørgsmål.

Er du blevet mere nysgerrig på hvem jeg er og hvad jeg har interesse for at beskæftige mig med, skal du være mere end velkommen til at connecte på Linkedin

RELEVANTE UDDANNELSER

 • 2018 – vinter 2019

Kropsterapeut, Dansk Akademi for Kropsterapi

 

 • 2015

Lægeeksamineret fysiurgisk massør, Dansk Fysiurgisk massageskole

RELEVANT CV

 • 2019 – nu

Massør og kropsterapeut hos Körperli

 

 • 2019 – nu

Aqua-instruktur hos LIF

Aquafitness, Vandaerobic for gravide, AquaYoga, Småbørns- og babysvømning

 

 • 2017 – 2019

Massør, vandholdsinstruktør, events og reception hos Viborg Svømmehal 

 

 • 2015 – 2017

Fysiurgisk massør hos Corporalis Massage 

 

 • 2011-2012 

Teambuilding instruktør hos Hurdal Kommune

 

 • 2015 – 2017

Underviser hos Normstormerne (normkritik)

 

 • 2012 – 2014 

Bestyrelsesmedlem, AUS basket

ADRESSE

Rosensgade 24, 3. sal. 
8000 Aarhus C

KONTAKT

  ✆ 22997237

  ✉ Kontakt@korperli.dk

© Körperli 2019 | CVR: 37079294